Kaip kartu su Justinu sukūrėme „NO ONION“ – naują maisto oazę Druskininkuose

Praūžus ilgajam Druskininkų narcizų žydėjimo šventės ir Šv. Velykų savaitgaliui, dalinamės dar vienu sėkmingai įgyvendintu projektu. Balandžio 17-ąją duris atvėrė druskininkiečių ir miesto svečių ilgai laukta nauja ir jauki vieta – šefo Justino Raugalos „NO ONION“.

Nuo idėjos iki atidarymo – ne viskas vyko sklandžiai

Po įspūdingo atidarymo Justinas džiaugiasi kasdien vis augančiu lankytojų srautu, ieškančiu šviežio ir kokybiško maisto. Tačiau iki šios šventinės dienos kelias buvo kupinas iššūkių – nepavyko greitai gauti reikiamų leidimų, reikėjo pagalbos patalpų įrengime bei dokumentacijos parengime VMVT leidimui vykdyti veiklą.

Pats Justinas pasakoja, kad mūsų komandą atrado visiškai atsitiktinai – paprasčiausiai socialiniuose tinkluose. „Pasirodėte pačiu laiku – kai problemos jau slėgė, o naujos vietos įkūrimo džiaugsmas blėso“, – prisimena jis.

„Nežinau, kuriame taške, bet manau seniai būčiau viską metęs ir nutraukęs „Svogūno“ įrengimą. Jei ne jūsų komanda, šiuo metu čia nesėdėtumėm“, – dalijasi verslininkas.

Darbus pradėjome nuo pagrindų

Pirmasis mūsų žingsnis buvo patalpų įrengimas. Mažas kioskelis nebuvo pritaikytas maisto gamybai, todėl teko iš naujo suplanuoti patiekalų gamybos erdvę, kad ji būtų patogi darbuotojams ir atitiktų visus maisto higienos reikalavimus.

Kitas etapas – dokumentacija. Parengėme dokumentus veiklos registracijai VMVT, sudarėme privalomų pildyti dokumentų paketus bei konsultavome šefą dėl maisto saugos ir higienos reikalavimų. Taip pat padėjome pasiruošti VMVT patikrinimui.

Justinas ypatingai vertina mūsų komandos operatyvumą – vos tik iškildavo klausimų ar nesklandumų, iš karto ieškojome sprendimų.

Žvilgsnis į ateitį

Šiandien Justinas kupinas naujų planų. Nors visų detalių dar neatskleidžia, paklaustas, kur matytų kitą „NO ONION“ projektą, šypsodamasis mini Lietuvos pajūrį. Daugiau nei dešimtmetį praleidęs Jungtinėje Karalystėje, apie verslą užsienyje jis net nesvarsto – nori kurti ir augti gimtinėje.

Druskininkų ir Lazdijų gyventojai jau dabar džiaugiasi galėdami kasdien ragauti šviežių patiekalų, o Justinas tvirtai laikosi savo pagrindinio principo – šviežias ir kokybiškas maistas. Čia gaminama tik iš šviežių produktų, atsisakoma šaldytų pusgaminių, o patikimi tiekėjai užtikrina aukščiausią kokybę kiekviename patiekale.


Linkime Justinui begalinės sėkmės ir nekantraujame kartu žengti į naujus projektus!