RVASVT ir GHP – teikiamos paslaugos | MVKC

RVASVT ir GHP Savikontrolės sistema

Maisto tvarkymo subjektai, tvarkydami maistą, turi taikyti individualią rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų (RVASVT) sistemą arba naudotis konkrečios maisto tvarkymo srities geros higienos praktikos taisyklėmis (GHP taisyklės).

Teikiamos paslaugos

  • Savikontrolės sistemos (RVASVT, GHP) dokumentų rengimas/koregavimas, periodinė peržiūra ir atnaujinimas.
  • Savikontrolės sistemos (RVASVT, GHP) vidinių auditų planų sudarymas, auditų atlikimas, audito klausimynų, ataskaitų rengimas, koregavimo veiksmų plano nustatytiems trūkumams šalinti pateikimas.
  • Darbuotojų apmokymas dirbti pagal savikontrolės sistemos principus, konsultavimas savikontrolės sistemos diegimo ir taikymo klausimais.
  • Savikontrolės sistemos veikimo efektyvumo ir atitikties maisto saugos ir kokybės reikalavimams įvertinimas maisto tvarkymo vietoje (įmonėje).

Dėl paslaugos užsakymo

Užpildykite trumpą formą – susisieksime per 1 darbo dieną.

  • Forma nėra įsipareigojimas pirkti.
  • Detalės aptariamos pokalbio metu ir patvirtinamos sutartyje.